Search
Search
web icons,png_certified blue
eota-logo-2609F08FC7-seeklogo.com

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ NEOTHERM SYSTEM.

Πιστοποιημένο Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Μειώστε κατακόρυφα τo κόστος θέρμανσης και ψύξης με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Νeotherm. Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται σε νέες και παλαιές κατοικίες επενδύοντας εξωτερικά το κτίριο με θερμομονωτικό υλικό, συνήθως από διογκωμένη, γραφιτούχα ή εξηλασμένη πολυστερίνη, καθώς και πετροβάμβακα το οποίο σοβατίζεται με ένα ειδικό στεγανό επίχρισμα. Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ υψηλή, καθώς χρησιμοποιείται  και μηχανική στήριξη για την προστασία των γωνιών, νεροσταλάκτες, καθώς και υαλόπλεγμα για τον οπλισμό σε όλη την επιφάνεια εφαρμογής του επιχρίσματος.

Ελαχιστοποιήστε τις θερµικές απώλειες τον χειµώνα και την εισροή θερµότητας το καλοκαίρι!

Με την ειδική εφαρμογή θερμομόνωσης Νeotherm, επιτυγχάνεται βέλτιστη θωράκιση του κάθε σημείου του κτιρίου. Έτσι, ελαχιστοποιούνται οι θερμικές απώλειες από τους εξωτερικούς τοίχους, αλλά και η εισροή θερμότητας το καλοκαίρι από το περιβάλλον προς το εσωτερικό. Παράλληλα, συμβάλλει στην αισθητική βελτίωση της εξωτερικής όψης του κτιρίου, παρέχοντας όμορφο αποτέλεσμα μέσω του πλούσιου χρωματολογίου και τεχνοτροπίας των τελικών επιφανειών Neochrom.

Πλεονεκτήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης NEOTHERM SYSTEM

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕNEΡΓΕΙΑΣ

Με την εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Neotherm επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, καταναλώνοντας πολύ λιγότερες μη ανακυκλώσιμες πηγές ενέργειας για ζέστη το χειμώνα και για κλιματισμό το καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, παρατηρείται απόσβεση του κόστους εφαρμογής από τα πρώτα έτη λειτουργίας του συστήματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η υψηλή κατανάλωση ενέργειας οδηγεί σε εκπομπές αερίων που προκαλούν ατμοσφαιρική ρύπανση και οδηγούν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου με τις αντίστοιχες αλλαγές στο κλίμα του πλανήτη. Με το σύστημα Neotherm επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και συνεπώς μείωση των
ρυπογόνων ουσιών που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2009/91/EC, όλα τα νέα και τα παλιά κτίρια πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Με την τοποθέτηση του συστήματος Neotherm βελτιώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου και αυξάνεται παράλληλα η εμπορική αξία του ακινήτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή του συστήματος Neotherm σε νεόδμητα κτίρια δεν απαιτεί τη δημιουργία διπλής τοιχοποιίας με ενδιάμεσο κενό στους περιμετρικούς τοίχους. Έτσι εξασφαλίζονται περισσότερα τετραγωνικά μέτρα ωφέλιμου εμβαδού στο εσωτερικό. Επίσης σε υφιστάμενες δομές, το σύστημα τοποθετείται με μηδενική ενόχληση για τους ενοίκους.

ΔΙΑΠΝΟΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Ένας τοίχος πρέπει να διαχέει την υγρασία που δημιουργείται στο εσωτερικό του κτιρίου. Το σύστημα Neotherm χρησιμοποιώντας μονωτικά υλικά με χαμηλό δείκτη αντίστασης διάχυσης υδρατμών, υποβοηθά τη διαδικασία διαπνοής της τοιχοποιίας. Επίσης, το σημείο συμπύκνωσης των υδρατμών μεταφέρεται στο εξωτερικό μέρος της τοιχοποιίας, προστατεύοντας τη δομή του τοίχου από τη θερμική διάβρωση.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

Με το σύστημα Neotherm προστατεύεται η κτιριακή κατασκευή από κάθε είδους καιρικές καταπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζεται η συμπύκνωση υδρατμών και η εμφάνιση μούχλας στους τοίχους. Έτσι ελαχιστοποιούνται οι απαιτούμενες επεμβάσεις συντήρησης και επιτυγχάνεται βέλτιστος εξαερισμός του χώρου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Το σύστημα Neotherm προστατεύει τα δομικά στοιχεία του κτιρίου, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ομοιόμορφη θερμοπερατότητα και να αποφεύγονται οι θερμογέφυρες. Με τη χρήση του εξωτερικού συστήματος θερμομόνωσης διατηρείται ολόκληρο το κτίριο σε μια θερμικά σταθερή κατάσταση και επιτυγχάνεται πιο ευχάριστο περιβάλλον διαμονής.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΨΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ

Με την τοποθέτηση του συστήματος Neotherm, βελτιώνεται σημαντικά η αισθητική όψη του κτιρίου εξωτερικά, αφού παρέχονται απεριόριστες επιλογές για την τελική εμφάνιση του συστήματος, χωρίς να χρειαστεί να διατεθεί επιπλέον κόστος για ανακαίνιση.

Επιλέξτε μεταξύ 260+ χρωματισμών και 3 κοκκομετριών

ACRYLTEX ANAGLYFO

1mm

1.5mm

2mm

NEOGRAFIATO ELASTICO

1mm

1.5mm

2mm

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας επισκέπτονται δωρεάν τον χώρο σας για επιμέτρηση και ετοιμασία ολοκληρωμένης προσφοράς με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Σχετικά προϊόντα

  • Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
  • Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
  • Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
  • Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.