Search
Search

Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

Search
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι η υγρασία η οποία δημιουργείται είτε από εξωτερικούς κλιματικούς παράγοντες είτε λόγω έλλειψης αερισμού και υψηλά επίπεδα υδρατμών. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε χρήση κακής ποιότητας χρώματος, ή ακόμη και στο ότι δεν χρησιμοποιήθηκε αστάρι πριν το χρώμα.

Για τοίχους >> Μετράμε το μήκος τοίχου και το πολλαπλασιάζουμε με το ύψος τοίχου. Αν υπάρχουν ανοίγματα (πόρτες – παράθυρα) τότε κάνουμε τον ίδιο υπολογισμό που έγινε για τον τοίχο και αφαιρούμε το αποτέλεσμα από το εμβαδόν του τοίχου. Επαναλαμβάνουμε την πράξη σε όλους τους τοίχους και προσθέτουμε το αποτέλεσμα έχοντας έτσι τα τετραγωνικά μέτρα (m²) σε τοίχους του χώρου μας.
Για ταβάνια >> Μετράμε το μήκος δωματίου και το πολλαπλασιάζουμε με το πλάτος του δωματίου. Έτσι έχουμε τα τετραγωνικά μέτρα (m²) απο το ταβάνι.
Και στις δύο περιπτώσεις διαιρούμε (÷) την επιφάνεια βαφής με την απόδοση του χρώματος ανά λίτρο (περίπου 8-10m²/lt). > Το αποτέλεσμα είναι η ποσότητα του χρώματος που θα χρειαστούμε για ένα χέρι. Πολλαπλασιάζουμε την ποσότητα με τον αριθμό χεριών που απαιτείται – συνήθως 2 για εσωτερικούς χώρους και 3 για εξωτερικούς – και έχουμε τον τελικό αριθμό λίτρων χρώματος που θα χρειαστούμε.

Το πλαστικό χρώμα χρησιμοποιείται κυρίως σε εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια. Προσφέρει ματ φινίρισμα, είναι εύκολο στο άπλωμα και έχει υψηλή καλυπτικότητα. Μπορεί εύκολα να επαναβαφτεί. Διατηρεί την απόχρωση του χρώματος και έχει αντοχή στο χρόνο. >>> Το ακρυλικό χρώμα, χρησιμοποιείται για το βάψιμο σε εξωτερικούς τοίχους. Έχει υψηλή καλυπτικότητα, υψηλή αντοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα, στην υγρασία, στο συχνό πλύσιμο και καθάρισμα. Απλώνεται πιο άνετα και δημιουργεί μια λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Κάνει τον τοίχο ελαφρώς γυαλιστερό.

Ναι! Με τοποθέτηση πλακών πολυστερίνης ή πετροβάμβακα. Συμβουλευτείτε ενεργειακό μηχανικό για το είδος και το πάχος θερμομονωτικών πλακών που χρειάζεται ο χώρος σας για να είναι ενεργειακά αποδοτικός.

Συντήρηση κάνουμε 1) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ + 2) ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε την μακροζωία στην υπάρχουσα μόνωση. Απαιτείται να γίνει συντήρηση ταράτσας, αμέσως όταν εντοπιστούν τυχόν σκασίματα της επιφάνειας ή ρωγμές, προκειμένου να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα. Συνήθως η φθορά των υλικών οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, ή η κακή χρήση του χώρου που έχει εφαρμοστεί η μόνωση ή ακόμα και στην εφαρμογή μη κατάλληλων προϊόντων.

Ναι, μπορεί! Συστήνουμε την εφαρμογή του υβριδικού-θερμομονωτικού υλικού Lava Proof σε 2-3 στρώσεις αφού πρώτα χρησιμοποιηθεί σταθεροποιητής επιφάνειας Neostrong Primer. —–> Σε περίπτωση που το κατρόχαρτο έχει φθαρεί ή καταστραφεί εντελώς επιβάλλεται μερικό ή ολοκληρωτικό ξήλωμα και εκ νέου υγρομόνωση με ταυτόχρονη θερμομόνωση της ταράτσας.

Σημαντικοί παράγοντες στο κόστος είναι:
– Το πάχος του μονωτικού υλικού
– Το είδος του μονωτικού υλικού (επιλογές από διογκωμένη/γραφιτούχα/εξηλασμένη πολυστερίνη ή πετροβάμβακα)
– Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο σύστημα
– Έκταση των τοίχων κτιρίου – Ύψος κτιρίου
– Τελικό επίχρισμα
– Αριθμός ατόμων του συνεργείου που θα το αναλάβει Η τελική και ακριβής τιμή για την εξωτερική θερμομόνωση δίνεται στο τελικό στάδιο, αφού εκτιμήσει το έργο ο τεχνικός και έχετε καταλήξει στο ποια είναι η καλύτερη εξωτερική θερμομόνωση για το κτίριο σας.

Ναι, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε το υφιστάμενο σας δάπεδο θα χρησιμοποιηθεί το χαλαζιακό μας αστάρι Neosand Primer και ακολούθως εφαρμόζεται η Neοspatoula Sklivoti.

Ναι, το Aralex χρησιμοποιείται τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά καθώς είναι αδιάβροχο και έχει ισχυρές αντοχές στην μηχανική καταπόνηση που μπορεί να προέλθει από αυτοκίνητα ή βαριά αντικείμενα καθώς και ακραία καιρικά φαινόμενα!

Το Aralex έχει ιδιότητες που το καθιστούν ανθεκτικό σε θερμοκρασίες από -20°C μέχρι και 80°C. Έτσι είναι κατάλληλο για επένδυση ψησταριάς, επένδυση σε τζάκι, εξωτερικούς χώρους κ.α

Τα 150+ προϊόντα δικής μας παραγωγής είναι διαθέσιμα:
▪️ Στο διαδικτυακό μας κατάστημα Neochrom.com στο οποίο μπορείτε να βάλετε εύκολα την παραγγελία σας σε χρώματα, συσκευασίες και ποσότητα της επιλογής σας και με επιλογή αποστολής σε όλες τις πόλεις.
▪️ Στο φυσικό μας κατάστημα στην Λεμεσό, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και DIY επιλογές.
▪️ Στις αποθήκες μας στον χώρο εργοστασίου το οποίο βρίσκεται στον Δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.
▪️ Σε επιλεγμένους μεταπωλητές δομικών υλικών παγκύπρια.

Δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση στην ερώτησή σας;

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.