Search
Search

50 Χρόνια ποιότητας ανάπτυξης Neochrom

Εμπειρία, Ποιότητα, Καινοτομία!

ΑΠΟ ΤΟ 1972

Αφοσίωση στην ποιότητα με συνεχής έρευνα και ανάπτυξη.

Η εταιρεία NEOCHROM μετά από 50 χρόνια πείρας στα δομικά υλικά και διακοσμητικά επιχρίσματα, σας παρέχει περισσότερα από 150 διαφορετικά προϊόντα. Αναπτύξαμε και αυξήσαμε την γκάμα των προϊόντων μας όπως οφείλουμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα προϊόντα μας είναι εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (CE) και διασφαλίζονται από πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό σε όλους τους τομείς όλου του τεχνολογικού εξοπλισμού με συστήματα που υπερκαλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η Neochrom έχει πιστοποιηθεί με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας ISO 9001 TUV NORD, καθώς και με το πρότυπο συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001 TUV NORD.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Λεμεσό, στην περιοχή Αγίας Ειρήνης, σε ιδιόκτητο χώρο 15000 m² και καλυμμένους χώρους πέραν των 5000 m². Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο εργοστάσιο και ο εκθεσιακός χώρος με το κατάστημα λιανικής & DIY στο κέντρο της Λεμεσού.

Η γκάμα των προϊόντων καλύπτει όλο το φάσμα των οικοδομικών υλικών σε ποικιλία και ποιότητα. Η NEOCHROM δίνει μεγάλο βάρος στην έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων αλλά και στην ανάπτυξη και βελτίωση των υφιστάμενων πρωτοπορώντας πάντοτε στην αγορά με υλικά όπως Armofill, Cracksfill, Grafiatex, Marmaris, Marbletex Cement, Lava Proof, Thermopaint , Aralex, Neotherm Polymer κ.α

Αποστολή

Αποστολή της Neochrom είναι προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για τη παραγωγή και τοποθέτηση Διακοσμητικών Επιχρισμάτων και Μονώσεων καθώς επίσης και η παραγωγή Δομικών υλικών και Χρωμάτων.

Όραμα

Το όραμα της Neochrom είναι να καθιερωθεί μια εταιρεία διεθνούς επιπέδου, η οποία να προσθέτει αξία στον καταναλωτή μέσω μιας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίου επίπεδου. Μια κυπριακή επιχείρηση που να συνεχίζει να διευρύνει την εξαγωγική της δραστηριότητα, και να επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη, τόσο με σύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις, όσο και σε τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα προϊόντα της. Με γνώμονα την ιδανική κουλτούρα σε ότι αφορά οργάνωση και εξυπηρέτηση, να ενδυναμώνει συνεχώς την ομάδα της με νέους επιστήμονες και τεχνικούς, προσφέροντας τους την ευκαιρία να ευημερήσουν και να εξελιχθούν σε έναν προσοδοφόρο χώρο εργασίας.

Στόχοι

Οι στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας επιτυγχάνονται βάσει:
– συνεχούς αύξησης της γκάμας των προϊόντων της σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς
– βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, μέσω εντατικής έρευνας και παρακολούθησης των διεθνών εξελίξεων
– αναβάθμισης των γνώσεων και ικανοτήτων του προσωπικού της
– υιοθέτησης τεχνολογιών αιχμής και προσαρμογής τους στα κυπριακά δεδομένα
– ανάπτυξης επαγγελματικού δικτύου διανομής και πώλησης
– άρτιας οργάνωσης
– εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της εταιρείας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία και τα προϊόντα της είναι εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα (CE) και διασφαλίζονται από πιστοποιήσεις.

ISO 9001 ΤUV NORD

Σύστημα διαχείρισης ποιότητας

ISO 14001 TUV NORD

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

CE CYS EN:998-1

Για τις αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής

CE CYS EN:998-2, CYS EN:998-1

Για την ποιότητα των διακοσμητικών επιχρισμάτων

CE CYS EN:1504-2

Για την ποιότητα των επισκευαστικών υλικών

CE CY SEN:12004

Για την ποιότητα των συγκολλητικών υλών

EN 12002

Τεχνική Μηχανική (Αντοχή Υλικών) – Eγκάρσια παραμόρφωση

Έρευνα και Ανάπτυξη

Tο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης παρακολουθεί στενά την αγορά και καταγράφει τις ανάγκες που προκύπτουν στον χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας, τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις του κλάδου όσο αφορά την τεχνολογία, τις τεχνικές και την τεχνοτροπία, καθώς και νέα, οικολογικά υλικά με βελτιωμένες ιδιότητες. Υπό αυτό το πρίσμα εξάγονται τα καινούρια προϊόντα, πάντοτε προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κυπριακής αγοράς. Κατασκευάζονται τα καινούρια υλικά, περνούν μέσα από ενδελεχείς διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και δημιουργούνται τα δείγματα, τα οποία προωθούνται στις οικοδομές μέσω των συνεργείων της Neochrom. Στη συνέχεια, διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για ενημέρωση του προσωπικού σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο σχετικά με τα καινούρια υλικά, τις ιδιότητες και τους τρόπους εφαρμογής τους. Σεμινάρια διοργανώνονται και για παρουσίαση των τελευταίων αναπτυγμάτων σε επαγγελματίες του χώρου, καθώς και σε συνεργάτες της εταιρείας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Περιβαλλοντική Ευθύνη.

Στη Neochrom, πιστεύουμε στον άνθρωπο και στη δύναμη της προσφοράς, γι’ αυτό, επιλέγουμε να δρούμε υπεύθυνα με πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής όλων μας. Με κύριους πυλώνες μας τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που διευκολύνουν την καθημερινή ζωή συνανθρώπων μας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO:14001 που αναφέρεται στην προστασία του περιβάλλοντος και συνεργάζεται στενά με την Green Dot Κύπρου.

Neochrom-cyprus-13